Finding limits

1.6.2014


Oli tosi booring sunnuntai niin käytiin vähän ajelemassa ja poikien kanssa derpittämässä parissa Kuopion siistissä paikassa. Yläpuolella panorama kalliosta, joka on oikeesti paljon isompi ja menee miinus kulmaan, mutta eipä kamera sitä älyvä. 40millisellä otin 4 kuvaa tuohon panoramaan, ja ylin on otettu melkeen suoraan ylöspäin. Tämmösiä varten pitäis olla se fisheye. Onneks sentään otin kameran mukaan!

 Kuinka ottaa makrolla laajakulma - aurinkolasit.


 herp derp ja aku veti vahingossa slaavikyykyn kun lensi turvalleen


Itkonniemellä tosiaan on hylätty vaneritehdas, jossa kaikki ovet ja ikkunat muutaman metrin korkeuteen on tiiviisti teljetty ovilla ja puulevyillä, ettei kukaan mene sisään. Siellä ne lattiat saattaa romahdella kerrosten välillä. Sieltä oli vissiin viime talvena löydetty kuollu paleltunu pulikin. Ei menty sentään sisään vaan vähän hiippailtii lähistöllä.

Siellä käy tosi paljon porukkaa kattelemassa paikkoja. Meidän lisäks koko ajan jotain jonneja mopoilla tuli sinne. Siinä vieressä on myös ajorata, jossa on huisii vetää luisua ensimmäisillä räntäsateilla syksyllä. Siellä on myös se monta monta kymmentä metriä korkee piippu, jossa on tikkaat. Niitä tikkaita on ympäri tehdasta viemässä katolle, mutta niihinkin on laitettu esteet. Eipä ne paljoo silti pidättele heheh.




Tämmöset hylätyt paikat on mun mielestä edelleen niin siistejä. Vois joskus ihan kunnolla eri linssien kanssa käydä kuvaamassa. Vaikka ottaa sorkkarauta ja mennä sisään. No ei, en halua tonnia tiiliä niskaan. Tai varsinkaan niitä kuolleita puleja.



Mielenkiintoista sunnuntaita! Olkaa reippaita huomenna kesätöissä. Mulla alkaa onneks vasta tiistaina heheh.

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥