Miss you, pole ♥

26.5.2014


Viime perjantaina Kuopiossa snellun puistossa oli Kunnon askel -tapahtuma, jossa oli Ready Set Polen porukka tangon kanssa esittelemässä tankotanssia. Oon koko talven oottanut, että pääsen kesällä jamittelemaan tangolla ulos, mutta menin sitten itkemään sinne rampa kun olen.

Kävin itseasiassa just äsken lääkärillä valittamassa, etten voi mitään tehä kun jännetupintulehdukset koskee. Piikitti kortisonia molempiin kyynärpäihin jee rännäsin. Levolla ja buranalla mennään. Jospa sitä heinäkuun lopulla pääsis taas tankoilemaan.


Ja tässä mahtavat 20 sekunttiani tangolla - ilman käsiä. Seisontaan voi hypätä eikä kainalopitoon muuta kuin kainaloita tarvitakkaan. On se van hullua, kun jotain lopettaa kuin seinään mitkä himot iskee. Vierotusoireita melkeen. No ei, reenitauko on sentään eri asia ku niksat.Oli kyllä mukava kuulla tankoporukan kuulumisia muualtakin kuin facebookin välityksellä. Normaalisti päivittäin näkee tytsyjä reeneissä niin nyt en oo pariin kuukauteen kuin muutamaan otteeseen nähnyt. En millään malta oottaa että piäsöö takasin... Läppä lensi niin kuin aina!Paikalla oli jopa hunksit. Ne kierteli Kuopiossa mm. Kunnonsalilla ja illalla niillä oli keikka Puikkarissa, mutta meillä oli muuta ohjelmaa. Siitä sit myöhemmin! Ne tuli poseeraamaan tuohon sponsorikankaan eteen ja tyttöjen kanssa ihmeteltiin, että on tainnut parilta jäädä jalkapäivä välistä. Meidän omat pohkeetki oli paksumpia! Vieläkin ootan, että Kuopioon tulee joku Magic Mike tasoinen miesten esitys.

 what's happeningViime viikon lenkkikelejä 11 aikaan illalla. Sateisen päivän jälkeen kun juoksee tyynen lammen rannalla popit korvilla niin on se vaan mukavaa. Iltalenkit ois niin mukava tehdä yöllä, mutta unirytmi, koulu ja tulevat kesätyöt vähän vastustelee. Mulla on enää pari tuntia koulua yhteensä plus kavereiden yo-juhla ja on tämä lukuvuosi käyty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥