Poledance... En mä siihen kyllästy!

27.1.2014

 Aysha

Heips! Käytiin siis Pepin kanssa kuvailemassa tankosalissa. Otin oman järkkärin ja 40mm linssin messiin. Voi että tuolla oli huonot valot ja värit. Keksittiin kuvata kaikki kuitenkin vastavalolla, niin se autto asiaa aika paljon. Laitettiin valot siis vaan salin toisesta päästä päälle.

Skorpioni

Tämä on otettu normaaleilla valoilla. Miksi, voi miksi pitää olla vihreet lattiat ja punaoranssit seinät ja kaikkee mahollista häiriöö taustalla! Nooh Ready.Set.Polella on sit kivat tilat kuvata.

 Suljettu skorpioni (jalkakäsi systeemi kiinni siis)

Sivuinversio/polvitaivepito

Ajateltiin vihdoinki kuvata näitä ihan perusjuttuja. Oon laitellu blogiin yleensä vaan vaikeempia liikkeitä, jotka oon oppinu. Näitä osaa on harjoteltu jo ykköselläkin, riippuen tietysti miten tasot on missäkin jaettu.

 Polvitaivepito

 Perhonen

 Handstand


Tässä on sitten Iron X ja ilme on sen mukainen, että tämähän menee helposti. Tätä varten moni joutuu reenaamaan monta vuotta kylkiä, vinoja vatsoja, yläkroppaa ja käsiä. Vaatii nimittäin todella paljon koko kropalta. Onneks ite ei oo tarvinnu, sillä photoshoppasin peilistä korokkeen pois, josta pidin jalalla tukee. Kaikki kateelliset saavat nyt huokaista, koska emmä sitä oikeesti osaa :D Photoshop on hauska juttu nimittäin.

 Jatkettu perhonen

 Vaakaskorpioni


Vedettiin jäbä leissönit eli kättä housuun, mitäs jäbä duunaaaa........


Ja hirveet duckfacet. Loput näistä ei ollu mitenkään julkaisukelposia ihan pärstäsensuurin takia :D Niin ku mainihin, että tykkään irvistellä. Meni välillä vaan nauramiseks ja pelleilyks koko touhu!


Tässä on sitten näitä mun selälle hyviä juttuja. Mun pitäs kehittä tuota hartioista ja yläselästä venymistä enemmän, että kaari ois nätimpi, eikä muutama nikama vaan alaselässä rasittus tässä. Pitää koittaa niin, että katse ei oo lattiassa niin varmaan hartioista saa enemmän puhtia irti.Toinen venytyksien arvonen pleissi ois lonkankoukistajat. Just tämmösissä bridgeissä sekä lattialla että tangolla kaari on parempi, jos lonkista taipuu enemmän. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa... Ois kyllä ollu monta asentoo vielä tangollakin kuvattavana, mutta enhän mä niitä muistanu. Toiseen kertaan siis :)

Hyvän yön pervoilut hehehahah

8 kommenttia:

 1. Ei noloa tuo kuva missä kädet housuissa..

  VastaaPoista
 2. Kuinka paljon tommonen harrastus vie aikaa ? :D Varmaan pitää ihan järjettömästi lihaskuntoakin tehä että jaksaa mitään liikkeitä tehdä! Kauanko oot oikein harrastanut? :) Mua ärsyttää kun toi vaikuttaa niin siistiltä jutulta ja siitä on tehty leffojen ja kaiken ansiosta niin huoramainen laji että huhhuh... Luulis että muut kattoo vähän pitkään kun kertoo että harrastaa tankotanssia??? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä lajissa on niitä reenejä niin, että voi itse oman tahdin päättää. Mä käyn monta tuntia viikossa ja osa käy kerran viikkoon :) Oon yli vuoden jo harrastanu tällä tahdilla. Sali ja muu liikunta tukee paljon ja onhan tuo aika rankkaa! :D

   Nykyään alkaa se lorttomainen puoli hävitä tästä harrastuksesta, koska moni tietää jo minkälaista tää urheilulajina on. Kyllähän tuota moni aina kattoo kun harrastuksista kertoo ja sanon, että en mä mikää strippari oo :D

   Poista
 3. Vähänkö on hianon näköstä! Veri kuul..
  Ja penkin fotosoppaus poikkeen on onnistunut - ilme on ihan liikkeen raskauden mukainen... :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän upeita kuvia! :) t. tankoilija-alokas;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, säki vuoden päästä tämmösiä! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥